O KOMPANIJI

DMC EXPLORER Active je kompanija osnovana 2005. godine u Kolašinu kao turistička agencija specijalizovana za aktivni turizam u Crnoj Gori. Za relativno kratak vremenski period kompanija je stekla odličnu reputaciju kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu i proširila je svoje poslovanje. Danas pod Explorer-om posluju sljedeće poslovne jedinice:

- DMC Explorer agencija sa kancelarijama u Kolašinu, Podgorici i Budvi
- Avanturistički park Gorica u Podgorici
- Avanturistički park Ivanova Korita u zoni Nacionalnog parka Lovćen
- Avanturistički park Kolašin
- Kafeterija “Što činiš” na brdu Gorica u Podgorici
- Nacionalni restoran “Crno jezero” u Nacionalnom Parku Durmitor
- Nacionalni restoran “Biogradsko jezero” u Nacionalnom Parku Biogradska Gora
- Hotel “Radovan Luka” u kanjonu rijeke Tare
- Ski rental u hotelu Bianca, Kolasin

Explorer DMC Active je dobitnik zlatne medalje za kvalitet usluga na Novosadskom sajmu turizma 2011. godine, kao i dvije nagrade za najbolji turistički proizvod u Crnoj Gori - WILD BEAUTY AWARD 2012. i 2017. godine, dok je avanturistički park Gorica proglašen za najbolje izletište u glavnom gradu 2017. godine.
Sa otvaranjem poslovnih jedinica, DMC Explorer Active sa preko 80 zaposlenih radnika kompletira svoju ponudu na teritoriji Crne Gore i obezbjedjuje lidersku poziciju kako za aktivne tako i za grupne programe. Jedinstveni smo zato što posjedujemo opremu vrhunskog kvaliteta za implementaciju svih aktivnosti koje radimo, kao i visoko stručan kadar.


Od opreme posjedujemo i rentiramo sledeće :
- Ski opremu u ski rentalu (Hotel Bianca Resort & Spa u Kolašinu)
- Džipove, kvadove, Side by Side vozila, motorne sanke, vojne kamione
- Kajake, kanue, čamce za rafting kao i svu prateću opremu za rafting i kanjoning
- Ketering opremu
- Opremu za kampovanje…


Kao tour operator Explorer DMC Active je specializovan za :

Jeeping ture, ture quadovima, rafting, kajaking, kanjoning, biciklističke ture, lov i ribolov, ronjenje, planinarenje i pješačenje, kampovanje, vožnje skuterima na vodi, vožnje jahtama i drugim plovilima, paraglajding, jahačke ture, helihopterske ture, ture motornim sankama, šetnje krpljama, free ride skijanje i bordanje kao i nordijsko / turno skijanje.
• Organizacija team buildinga za grupe do 500 ljudi, kao što su : potraga za blagom na svim lokacijama u Crnoj Gori, escape programi, takmičenje u plesu, kuvanju, društveno korisnom radu…
• Obezbjedjivanje smještaja kako u hotelima tako i u katunima i lokalnim domaćinstvima na teritoriji Crne Gore
• Organizacija autobuskih ekskurzija u okviru teritorije Crne Gore i šire


Explorer DMC Active kompletnu ponudu radi na osnovu upita i uvijek se prilagodjava potrebama klijenta. Proizvode koje preporučujemo tokom ljetnje sezone su sedmodnevna jeep safari tura na krovu Crne Gore, sedmodnevne quad ture na vrhovima planina i dvodnevni rafting sa spavanjem u hotelu Radovan Luka koji se nalazi u srcu kanjona Tare, a u toku zimske sezone preporučujemo petodnevnu turu motornim sankama kao i dnevne i noćne šetnje krpljama.


Doživite Crnu Goru na jedinstven način, oživite sva svoja čula i dozvolite da VAM DMC Explorer Active pomogne u tome, jer Vaš užitak je Explorer-ova briga.


                                    DMC EXPLORER ACTIVE - VAŠ VODIČ I PREMIUM PARTNER U CRNOJ GORI.


KLIJENTI

1.png
4.png
10.png
6.png
7.png
3.png
2.png
8.png
12.png
5.png
9.png
11.png