Nacionalni restoran Biogradsko jezero

Nacionalni restoran “Biogradsko jezero“je smješten u srcu nacionalnog parka Biogradska gora, jedne od dvije prašume u Evropi i pruža jedinstveni užitak spajajući divljinu ljepotu prirode sa fantastičnim mirisom prašume uz ukuse nacionalne kuhinje. Kapacitet restorana je 200 mjesta, 100 mjesta u zatvorenom prostoru i 100 mjesta na terasi. U okolini restorana mogu se organizovati pješačke ture, vožnja čamcima i kajacima, biciklističke ture, razne vrste Team building-a. 

Nacionalni restoran Crno jezero

Restoran “Crno Jezero” nalazi se u zoni Nacionalnog parka Durmitor i ujedno je najposjećeniji restoran na sjeveru Crne Gore, usuškan u srcu Durmitorske šume, pored Crnog jezera. Restoran je renoviran u skladu sa svim ekološkim standardima kada je riječ o izradnji objekata u zaštićenom području. Predivan pogled na Crno jezero, svjež planinski vazduh, komfor kao i fenomenalna nacionalna kuhinja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Restoran ima 2 sprata i raspolaže sa 240 mjesta što ga čini pogodnim za sve vrste grupnih dolazaka, okupljanja i proslava. Takođe, ima izdvojen poseban prostor na spratu za privatne, intimnije prilike i druženja.
Explorer DMC Active okolini restorana organizuje razne aktivnosti kao što su vožnja kajaka po jezeru, pješačke i biciklističke ture oko jezera ljeti, ture krpljama zimi, razne vrste Team building-a.

Hotel Radovan luka

Hotel “Radovan Luka” je smješten u najdubljem kanjonu u Evropi i prestavlja oazu za sve ljubitelje prirode. Raspolaže sa 70 kreveta i hotel Radovan Luka je medjustanica dvodnevnog raftinga na rijeci Tari. Explorer DMC Active organizuje razne društvene i poslovne dogadjaje u hotelu, daleko od buke i svakodnevnog poslovnog pritiska. 

Kafeterija “Što činiš” na brdu Gorica

U okviru Avanturističkog parka na Brdu Gorica, na raspolaganju vam je i caffe bar restoran - 100m2 gdje će te imati priliku da se osvježite uz prirodne sokove kao i ostale omiljene napitke i bogatu gastronomsku ponudu. Kapacitet kafeterije je 200 sjedećih mjesta (terasa + enterijer u osnovnoj postavci), dok je koktel postavka kapaciteta 20 koktel stolova, za nesmetan boravak do 250 osoba.
Caffe bar restoran 'Što činiš' omiljen je od strane ljubitelja prirode i jedno je od omiljenih izletišta stanovnika glavnog grada, maksimalno je opremljen najmodernijom opremom za ugostiteljstvo kao i iskusnim ugostiteljskim radnicima koji će vam biti na raspolaganju za sve vrste usluga.