Nacionalni restoran Biogradsko jezero

Nacionalni restoran “Biogradsko jezero“je smješten u srcu nacionalnog parka Biogradska gora, jedne od dvije prašume u Evropi i pruža jedinstveni užitak spajajući divljinu ljepotu prirode sa fantastičnim mirisom prašume uz ukuse nacionalne kuhinje. Kapacitet restorana je 200 mjesta, 100 mjesta u zatvorenom prostoru i 100 mjesta na terasi. U okolini restorana mogu se organizovati pješačke ture, vožnja čamcima i kajacima, biciklističke ture, razne vrste Team building-a. 

Nacionalni restoran Crno jezero

Restoran “Crno Jezero” nalazi se u zoni Nacionalnog parka Durmitor i ujedno je najposjećeniji restoran na sjeveru Crne Gore, usuškan u srcu Durmitorske šume, pored Crnog jezera. Restoran je renoviran u skladu sa svim ekološkim standardima kada je riječ o izradnji objekata u zaštićenom području. Predivan pogled na Crno jezero, svjež planinski vazduh, komfor kao i fenomenalna nacionalna kuhinja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Restoran ima 2 sprata i raspolaže sa 240 mjesta što ga čini pogodnim za sve vrste grupnih dolazaka, okupljanja i proslava. Takođe, ima izdvojen poseban prostor na spratu za privatne, intimnije prilike i druženja.
Explorer DMC Active okolini restorana organizuje razne aktivnosti kao što su vožnja kajaka po jezeru, pješačke i biciklističke ture oko jezera ljeti, ture krpljama zimi, razne vrste Team building-a.

Hotel Porto Tara

Hotel Porto Tara nalazi se u najdubljem kanjonu u Evropi i predstavlja oazu za sve ljubitelje prirode. Hotel ima 70 ležajeva i služi kao međustanica (srednja lokacija) za dvodnevni rafting na Tari. Explorer DMC Active organizuje razne društvene i poslovne događaje u hotelu, daleko od buke i svakodnevnih radnih pritisaka.
Hotel Porto Tara 4* je jedini hotel koji se nalazi na području Nacionalnog parka Durmitor u selu Tepcima (Radovan Luka), udaljenom 21 km od Žabljaka. Hotel je počeo sa radom 2021. godine sa elološki vrlo standardizovanim uslovima. Hotel u svojoj ponudi ima 19 dvokrevetnih soba i jedan studio apartman, restoran i kafe ambijent zatvorenog tipa. Ukupan kapacitet sjedećih mjesta uključujući sve hotelske sadržaje: restoran, kafić, otvorenu i zatvorenu terasu je ukupno 250 mjesta, a otvorena kuhinja sa svojom specifičnom tradicionalnom nacionalnom kuhinjom prava je atrakcija za sve goste hotela. Pored ostalih sadržaja, hotel ima recepciju sa lobijem otvorenim 24 sata dnevno, vešeraj i ležaljke na terasi ispred hotela.
Svojom odličnom pozicijom - na idealnom mestu za opuštanje i bijeg od gradske vreve, tik uz rijeku Taru, prilaz je veoma slikovit, u kojem uživaju svi ljubitelji prirode. Stepenice vode od hotela do rijeke sa pristupnom tačkom za privez čamaca, splavova, kajaka, kanua i drugih plovila. Gosti se mogu opustiti na maloj plaži uz rijeku, koja je sastavni dio ambijenta ispred hotela.

Smještajne jedinice se nalaze u prizemlju hotela i na prvom katu. Hotel nema lift.
U prizemlju se nalazi 8 dvokrevetnih soba, 19 m2 sa kupaonicom.
Na prvom spratu se nalazi 7 dvokrevetnih soba od 19 m2 sa kupatilom, 4 manje dvokrevetne sobe od 16 m2 sa kupatilom i studio apartman od 35 m2 sa kupatilom i čajnom kuhinjom.
Pogled na rijeku ima ukupno 12 soba.

Sve sobe su iste strukture sa dva odvojena kreveta koji se mogu spojiti u bračni krevet.
Sve sobe imaju moderne sadržaje u standardu 4* (flat screen TV sa kablovskim m: sat, besplatan wi fi, sef itd.).
Hotel ima mogućnost noćenja s doručkom, polupansiona i doručka, a hrana je na bazi švedskog stola. Postoji mogućnost naručivanja obroka u restoranu i "a la carte". Ponuda hrane bazirana je na nacionalnoj kuhinji, od kojih se izdvajaju specijaliteti: jagnjetina sa roštilja, jagnjetina/teletina sa krompirom ispod sača i rečna pastrmka. Restoran u svojoj ponudi ima vegetarijanska i veganska jela.


Hotel ima obezbeđen parking za svoje goste pored zgrade, dok kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.
Koncept hotela je fokusiran na ekološki održivo poslovanje.

Dobrodošli!

Kafeterija “Što činiš” na brdu Gorica

U okviru Avanturističkog parka na Brdu Gorica, na raspolaganju vam je i caffe bar restoran - 100m2 gdje će te imati priliku da se osvježite uz prirodne sokove kao i ostale omiljene napitke i bogatu gastronomsku ponudu. Kapacitet kafeterije je 200 sjedećih mjesta (terasa + enterijer u osnovnoj postavci), dok je koktel postavka kapaciteta 20 koktel stolova, za nesmetan boravak do 250 osoba.
Caffe bar restoran 'Što činiš' omiljen je od strane ljubitelja prirode i jedno je od omiljenih izletišta stanovnika glavnog grada, maksimalno je opremljen najmodernijom opremom za ugostiteljstvo kao i iskusnim ugostiteljskim radnicima koji će vam biti na raspolaganju za sve vrste usluga.
Copyright © 2020 Explorer DMC & Developed by MM HUB